+
Neem contact op via: +32 (0)33 75 51 30
Selecteer uw taal: fr en be nl

Missie & Visie

Missie

Heiwegen Consultancy ondersteunt organisaties binnen de automotive-branche bij het realiseren van resultaten door middel van een deskundige advisering over de juiste inzet van de juiste persoon op het juiste moment. Business partnership en langdurige relaties zijn daarbij ons uitgangspunt.

Heiwegen Consultancy is voor kandidaten een onafhankelijke en objectieve adviseur bij hun persoonlijke ontwikkeling en het vinden van de juiste functie, rekening houdend met de opgedane kennis/ervaring en persoonlijke ambitie.

Visie

Mensen maken het verschil in organisaties. Zij creëren het concurrentievoordeel van een bedrijf en houden dat in stand. Structurele aandacht voor “human capital” is daarom een belangrijke taak van het management van iedere organisatie. Daarbij zijn kennis en ervaring belangrijk, maar cruciaal is de persoonlijkheid. Het karakter is bepalend voor de wijze waarop iemand de opgedane kennis en ervaring gaat inzetten. Daarom heeft Heiwegen Consultancy een eigen assessment-center, onder leiding van een NIP-gecertificeerde psycholoog. Het assessment helpt zowel organisatie als medewerker bij de succesvolle ontwikkeling van de benodigde competenties.

Open sollicitatie / Wanneer er een passende vacature vrij komt, nemen wij contact met je op!