+
Neem contact op via: +32 (0)33 75 51 30
Selecteer uw taal: fr en be nl

Uw zoekprofiel

Uw Zoekprofiel

Wanneer u zich inschrijft, kunt u een specifiek zoekprofiel aanmaken. Aan de hand van dit zoekprofiel kunnen wij uw gegevens “matchen” met onze huidige en toekomstige automotive vacatures. Het is van belang dat u het zoekprofiel zo compleet mogelijk invult. Hieronder geven wij u enige tips over enkele categorieën die u kunt kiezen.

Bedrijfscategorie

Geef aan in welk segment u werkzaam wilt zijn. U kunt diverse keuzes maken. Het advies is om hier zo specifiek mogelijk te zijn. Let hierbij vooral op in hoeverre u al ervaring heeft in het betreffende segment, het segment kent (netwerk) en uw affiniteit met het segment.

Gewenste functies

Dit is het meest belangrijke gedeelte. Wees hier zo specifiek en reëel mogelijk. Geef hier bijvoorbeeld niet aan dat u geïnteresseerd bent in een functie als showroomverkoper en als algemeen directeur. Maak een keuze die aansluit op uw ervaring en een reële ambitie.

Regio

Geef hier aan het werkgebied waarin u werkzaam wilt zijn. Dus niet alleen de regio van uw woonplaats, maar ook de regio’s waarvan u vindt dat de reistijd acceptabel is.

Dienstverband

Hier kunt u aangeven of u in de markt bent voor een vaste functie of eventueel interim opdrachten wilt vervullen.

Huidig jaarsalaris

Kies hier de reeks waarbinnen uw huidige salaris inclusief vakantietoeslag en vaste emolumenten valt. Het gaat hier niet om uw salariswens in een nieuwe functie.

Open sollicitatie / Wanneer er een passende vacature vrij komt, nemen wij contact met je op!