+
Neem contact op via: +32 (0)33 75 51 30
Selecteer uw taal: fr en be nl

Assessment Center

Duidelijk zicht op vooruitgang

Persoonlijkheid is cruciaal

Uw mensen bepalen hoe succesvol uw organisatie is. Hun kennis en ervaring zijn belangrijk, maar cruciaal is hun persoonlijkheid. Het karakter van iemand bepaalt hoe hij of zij de opgedane kennis en ervaring gaat inzetten. Maar iemands persoonlijkheid is lastig te beoordelen. Heiwegen Consultancy maakt gebruik van specifieke instrumenten om een goed licht te kunnen werpen op het karakter en de unieke eigenschappen van de kandidaat. Daarmee maken wij helder of iemand succesvol kan worden in specifieke omgevingen.

Ons assessment-center

Heiwegen Consultancy verricht alle assessments voor onze opdrachtgevers zelf, met eigen psychologen, aangesloten bij Het Nederlands Instituut van Psychologen. De uitkomsten van het assessment-center verwerken wij in een helder en duidelijk advies. Een schriftelijke rapportage, ondersteund met een mondelinge toelichting, geeft u antwoord op de vragen die u hebt. Daarnaast geven wij altijd een persoonlijke toelichting.

Inhoud assessment-center

Het assessment bij Heiwegen Consultancy beslaat in de praktijk een halve werkdag en is opgebouwd uit de volgende elementen:

  • Capaciteitentests (toetsing werk- en denkniveau);
  • Persoonlijkheidsvragenlijsten;
  • Rollenspelen;
  • Criteriumgericht diepte-interview;
  • Mondelinge terugkoppeling.

Tevreden klanten

Open sollicitatie / Wanneer er een passende vacature vrij komt, nemen wij contact met je op!