+
Neem contact op via: +32 (0)33 75 51 30
Selecteer uw taal: fr en be nl

HR Quick Scan

Met de introductie van de HR Quick Scan breidt Heiwegen Consultancy de dienstverlening voor organisaties binnen de automotive-branche verder uit. Heiwegen Consultancy heeft geconstateerd dat veel bedrijven behoorlijke risico’s lopen zonder dat ze dat zelf weten. Nieuwe wettelijke regelingen, wijzigingen in bijvoorbeeld het arbeidsrecht, arbeidsvoorwaarden en Arbo-regelgeving, worden regelmatig niet goed opgevolgd. Hierdoor kan een organisatie voor onverwachte kosten komen te staan. Om deze risico’s in kaart te brengen, maar vooral te beperken, heeft Heiwegen Consultancy een gemakkelijk toepasbare scan ontwikkeld.

Voor de uitvoering van de HR Quick Scan maakt Heiwegen Consultancy gebruik van HR-professionals die ervaring, kennis en kunde hebben op het gehele HR-instrumentarium. Daarnaast hebben zij ook kennis van de specifieke zaken die spelen binnen de automotive-branche. Hiermee zijn zij een gesprekspartner voor ieder bedrijf. Zij kunnen snel inzicht krijgen in de risico’s en geven een helder advies over verbeterpunten. Indien gewenst kan Heiwegen Consultancy ook een rol spelen in de implementatie van de vereiste veranderingen.

In deze turbulente marktomstandigheden zijn zaken als een sluitende verlofdagenregistratie, een zuivere beoordelingscyclus, een adequaat ziekmeldingenbeleid en een professionele administratieve organisatie vaak bijzaak voor een ondernemer. De risico’s hiervan zijn echter groot en kunnen voor een onverwachte kostenpost zorgen. Bij de organisaties waar Heiwegen Consultancy de HR Quick Scan inmiddels heeft uitgevoerd, zijn concrete verbeteringen ingevoerd die tot een aanmerkelijke vermindering van kosten en de risico’s hebben geleid.

Veel organisaties in de automotive-branche hebben geen eigen personeelsafdeling of HR-functionaris. Zeker in die situaties is het verstandig om periodiek te laten beoordelen of alle aspecten van het personeelsbeleid goed zijn ingevuld. Wilt u meer informatie over de HR Quick Scan, neem dan contact op met Heiwegen Consultancy, te bereiken op 055 – 522 66 33. Doe snel en gemakkelijk de HR Quick Scan test.

Open sollicitatie / Wanneer er een passende vacature vrij komt, nemen wij contact met je op!