Purchaser Automotive Parts

Om de groei van Doyen – Auto verder te ondersteunen, zijn we op zoek naar een gemotiveerde, ervaren en gedreven

Purchaser Automotive Parts

Heb je zin in de uitdaging om mee te werken aan de groei van een Belgisch TOP bedrijf op de markt van Automotive Parts aarzel dan niet om ons je cv te sturen!

 

Want dan ben jij onze witte raaf !!!

 

Contactpersoon

Ivan Kochanowicz

T: +32 483 00 65 14

 

ivan.kochanowicz@heiwegen.eu

 

 

 

Comme tu deviens...

Verantwoordelijke voor :

 

De implementatie van de aankoopstrategie van Doyen Auto / PHE met als doel de groei en de algehele winstgevendheid van het bedrijf te consolideren en ervoor te zorgen dat het bedrijf en zijn klanten profiteren van kwaliteitsgoederen en -diensten tegen de beste voorwaarden en in de best mogelijke omstandigheden.

 

En je,

  • Beheert dagelijks de relatie met leveranciers.
  • Onderhandelt en stelt raamcontracten op in samenwerking met de Manager Inkoop en het Inkoopcentrum PHE
  • Bent  verantwoordelijk voor inkoopprijzen, Bonussen en/of commissies over de behaalde omzet voor de aan jou toegewezen leveranciers.
  • Neemt actief deel aan de inkoopprojecten van het bedrijf.

Ondersteunt voortdurende verbeteringsinitiatieven en neemt actief deel aan het kwaliteitsbeleid van het bedrijf

  • Een Bachelor/Master diploma economie, Sales engineer, ABCAL inkopersdiploma, of gelijkgesteld door ervaring

( 5 jaar ervaring op een inkoopafdeling )

  • 3 jaar ervaring binnen een inkoopcentrum of een distributiebedrijf voor auto- of technische onderdelen.
  • Een perfecte kennis van de Franse, Nederlandse en Engelse taal. 

 

Volgende zakelijke vaardigheden :

 

Kennis van de auto-onderdelenmarkt : bij voorkeur de autovervangingsmarkt / Aftermarket. (Leverancier/Merken)

Onderhandelingsvaardigheden: In staat om effectief te onderhandelen in een internationale omgeving, onderhandeling gerelateerde problemen op te lossen en goede relaties te onderhouden met alle betrokken interne en externe belanghebbenden. Resultaatgericht.

Analytisch en projectmanagementvermogen: in staat om de behoeften van interne en externe klanten te analyseren. In staat om aanbiedingen van leveranciers te analyseren en te vergelijken om weloverwogen aankoopbeslissingen te nemen. In staat om meerdere inkoopprojecten op een gelijktijdige, rigoureuze en gestructureerde manier te beheren.

Leveranciersmanagement: Vermogen om goede relaties met leveranciers op te bouwen en te onderhouden, wat duidelijke en regelmatige communicatie, probleemoplossing en geschillenbeheer impliceert.

Vaardigheid in prestatiemonitoring: Vermogen om prestatie-indicatoren in termen van kwaliteit, diensten en prijs te bepalen en te monitoren. Mogelijkheid om voorstellen te doen voor continue verbetering van inkoopprocessen en -voorwaarden.

Communicatie en teamwerk: Goede schriftelijke en mondelinge communicatie. In staat om koopovereenkomsten op te stellen en uit te onderhandelen met de steun van het juridische team. Goede communicatie tussen teams in een internationale, multiculturele en meertalige omgeving in de distributiesector. Vermogen om cross functioneel te werken in een internationale groep.