Daniël Peemans

Na zijn opleiding bedrijfsmanagement startte Daniël zijn loopbaan bij “Metropolitan Financial Solutions”. Vanaf de eerste moment was Daniël een believer en hechte hij een groot geloof in het product Leasing binnen de Mobiliteit.

Meer dan 35 jaar was Daniël actief binnen commerciële afdelingen in de  “Full Service Leasing” sector.  Daniël zijn competenties liggen oa. in het verbinden van mensen, het uitbouwen van B2B netwerken, het onderhouden van relaties en het motiveren van medewerkers. Daardoor groeide Daniël snel tot een leidinggevende functie binnen de Lease sector en was hij 25 jaar Sales Manager bij KBC Autolease. Met de jaren ontwikkelde de Lease sector zich tot Mobility Solutions en voegde Fietslease zich bij het traditionele Autolease. Als gepassioneerd fietser was dit een kolfje naar Daniël zijn hand.
Bij Heiwegen Consultancy zal Daniël als “Associate Partner” de sector van de Leasing en Financiële dienstverlening voor zijn rekening nemen, eveneens zal hij zich bekommeren om de groeiende fietsenmarkt. Als expert binnen de Mobility Branch (Leasing & Automotive) en people manager is hij geknipt om de juiste profielen voor te stellen en duurzame partnerships uit te bouwen.

Daniël is getrouwd met Kathy en samen hebben zij 2 kinderen Manon & Arnaud die ook met veel enthousiasme en verantwoordelijkheid professionele sales activiteiten ontplooien.

La Bella Italia is hun geliefkoosde vakantie bestemming waar ze genieten van lekker eten en smaakvolle wijnen “Bellissimo”