Dominiek De Leus

Na het beëindigen van zijn technische studies startte Dominiek zijn loopbaan binnen de technische dienst van een Auto verhuurbedrijf.
Dominiek is een notoir autoliefhebber en het stond in de sterren geschreven dat hij zijn loopbaan verder zou uitbouwen in de Automotive sector.

Als “Technical Adviseur” en “Remarketing Assisstant” binnen de Leasing wereld en de Automotive Retail kreeg zijn sector ervaring verder vorm.
In 2012 trad Dominiek in dienst bij Autorola Belux. Bij deze TOP Remarketing speler, kreeg hij de kans om door te groeien tot de functie van “Operations & Project Manager”.

Hij was er oa. verantwoordelijk voor de Proces analyse en verbetering, en steunde hij mee de ontwikkeling van de Software Solutions en de Market Intelligence. Tevens gaf hij met de teams vorm aan de creatie en uitbouw van “Remarketing Platformen” voor diverse invoerders en Lease maatschappijen.

De laatste jaren was Dominiek als onafhankelijk Automotive Consultant betrokken bij verschillende Automobiel projecten.

Als Associate Partner bij Heiwegen Consultancy zorgt Dominiek voor de permanente aanvoer van zoekende kandidaten over de diverse deel – en sub- sectoren heen.

Buiten zijn professionele werkzaamheden, probeert Dominiek de beste papa te zijn voor zijn dochter en zoon.

In zijn vrije tijd is hij zeer actief in het G-Voetbal op club niveau en als jeugd verantwoordelijke in het reguliere voetbal.