Erik Van ’t Veer

Erik heeft ruime ervaring binnen de Automotive en is vanaf 1990 werkzaam in deze branche. Na het IVA in Driebergen te hebben afgerond is Erik begonnen bij BMW in Amersfoort. Na een aantal functies binnen de automatisering en detachering is hij bij Pon in Leusden gaan werken. Zijn eerste rol was Salesmanager bij Porsche in Leusden. In deze periode werd onder andere de Cayenne geïntroduceerd en met dit model werd ook de zakelijke markt wat meer bewerkt.
Na 6 jaar Porsche werd het tijd voor iets anders en ging hij bij Pon’s Automobielhandel werken als adviseur bij de afdeling Retail. Hier werden allerlei programma’s en projecten uitgerold om de VW-groep dealers te ondersteunen. Weer 6 jaar later werd hij binnen Pon Business Mobility Accountmanager. Zijn voornaamste werkzaamheden waren het onderhouden van contacten met de large accounts (bedrijven met grote wagenparken) en de VW-groep dealers.
Erik is collegiaal, integer, vastberaden en tactvol. Daarnaast heeft hij ook nog eens veel humor en is hij actief in verschillende sporten. Zo zeilt hij graag op het het IJsselmeer en de Waddenzee en doet hij verder aan golfen, skiën in Oostenrijk, hockeyen en mountainbiken.