Ivan Kochanowicz

Ivan Kochanowicz is een vijftigjarige geboren Gentenaar, die  na zijn studies “Marketing & Bedrijfsbeheer “ zijn professionele loopbaan startte als  vertegenwoordiger voor de ‘Independent Aftermarket Automotive’  sector bij Würth.

Na enkele jaren namen de  ambities de bovenhand, en kon Ivan binnen de onderneming doorgroeien tot Divisieleider Automotive en Cargo voor de Belux markt.   In deze jaren bouwde hij een immense ervaring, kennis en netwerk op binnen de Automobiel Aftermarket.

Later evolueerde Ivan zijn loopbaan naar de Industrie – (Automatisatie, Lasapparatuur)  en de kunststofwereld.  Als divisie – en bedrijfsleider heeft hij een rijke management ervaring bij enkele ondernemingen binnen deze bedrijfstakken kunnen uitwerken.

Vanuit zijn management vennootschap verleende Ivan later, als consultant advies binnen de Automotive, Mobiliteit en Industriële sectoren op het vlak van verkoop, marketing, operations en personeelsbeleid.

Bij Heiwegen Consultancy zal Ivan vanaf 1 juni verantwoordelijk zijn, voor de sector van de “Independent Aftermarket  Automotive”.   Hij zal er onze diensten van “Werving en Selectie” Assessments, coaching en advies, met zijn passie en gedrevenheid bij de klanten brengen.

Buiten zijn beroepsleven is Ivan een passionele loper en leuke pluspapa voor Arthur.