Pascal Meijs

Pascal (1974) is na zijn studie Commerciële Economie begonnen in het marketingcommunicatie-vak bij een groot internationaal reclamebureau te Amsterdam waar hij als Account Director verantwoordelijk was voor het Opel/General Motors account.

Na 9 jaar volgde de overstap naar klantzijde als Manager Communications bij Kia Motors Nederland waar hij de succesvolle opkomst van het Zuid-Koreaanse merk van dichtbij heeft meegemaakt. Na 6 jaar Kia lonkte een overstap naar een ander Aziatisch merk; Nissan.
Van 2012 tot en met eind 2023 was Pascal werkzaam bij Nissan in verschillende marketing en communicatie functies, voor de Nederlandse en Belgische markt. In zijn laatste rol was Pascal Marketing Director Nissan Nederland.

Vanaf begin Februari brengt Pascal zijn uitgebreide kennis en werkervaring binnen de Automotive branche en expertise van marketing en communicatie mee naar Heiwegen Consultancy om de juiste kandidaten te koppelen aan de ideale functies.

Bij Heiwegen Nederland zal Pascal zich oa. ontfermen over het merk gebonden kanaal (Retail & OEM’s), en additionele recruitment opdrachten binnen de Lease wereld en de Aftermarket.