René Hulsman

René (1962) is na zijn studie Pedagogische Academie begonnen bij Centraal Wagenparkbeheer, het huidig Alphabet Car Lease. Vanuit de binnendienst is hij doorgegroeid naar diverse buitendienst- en managementfuncties. Als lid van het Management Team heeft René veel succesvolle ervaring opgedaan met reorganisaties en de uiteindelijke fusie en integratie van het toenmalige ING Car Lease en Toplease.
Sinds april 2008 heeft René zich als Business Partner exclusief verbonden aan Heiwegen Consultancy. Volgens René een bewuste keuze. Na een zorgvuldige selectie om samen te werken met een professioneel en gerenommeerd bureau, heeft hij hiermee succesvol zijn persoonlijke ontwikkeling in de hoogste versnelling gebracht.
De expertise van René ligt met name op het gebied van de zakelijke en financiële dienstverlening binnen Automotive. Tijdens zijn loopbaan als Salesmanager binnen ING Car Lease heeft hij door diverse samenwerkingen met importeurs, dealers en banken een breed en interessant netwerk opgebouwd. Binnen Heiwegen Consultancy richt René zich vooral op kandidaten en opdrachtgevers die zich binnen dit speelveld begeven.
Naast zijn zelfstandig ondernemerschap is hij actief in sport, politiek en retail. Zijn passie, samenstellen van zelfsturende teams waar succes en plezier onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn, kan hij dan ook op al die gebieden kwijt. Kandidaten helpen bij het maken van de juiste keuze, ziet hij dan ook als één van zijn belangrijkste bijdragen om voor alle betrokken partijen succesvol te zijn.
René: “Een match is pas geslaagd als de opdrachtgever en kandidaat elkaar versterken waarbij de bedrijfs- en persoonlijke doelstellingen perfect in balans liggen. Dat geeft mij energie, voldoening en waardering”