+
Neem contact op via: +32 (0)33 75 51 30
Selecteer uw taal: fr en be nl

Wij zijn Heiwegen Consultancy

Persoonlijke kenmerken van onze consultants: academische opleiding, ruime managementervaring, brede praktijkkennis van organisatie- en bedrijfsvoeringsvraagstukken, praktische en resultaatgerichte instelling, verstand van de automotive-sector en de essentie van de juiste mensen op de juiste plek voor het realiseren van uw ondernemingsdoelstellingen.

Onze recruitmentspecialisten gebruiken diverse bronnen voor het vinden van de geschikte kandidaat. Zij maken hierbij natuurlijk gebruik van de database van Heiwegen Consultancy. Daarnaast gebruiken zij onder andere diverse netwerken en bestanden op het internet. Onze recruitmentspecialisten zijn op de hoogte van de modernste zoektechnologieën. Zij leggen ook vaak het eerste contact met de kandidaat.

Onze psychologen zijn lid van het NIP, de landelijke beroepsvereniging die zorgdraagt voor en toeziet op de kwaliteit van de beroepsuitoefening van de leden. De psychologen maken gebruik van gevalideerde en betrouwbare testinstrumenten. Zij zijn verantwoordelijk voor de uitvoering van alle assessments binnen Heiwegen Consultancy en de rapportage daarover.

Ons Office Management is de centrale spil van de organisatie. Zij verzorgen de communicatie tussen opdrachtgevers, kandidaten en Heiwegen Consultancy. Bij de assessments begeleiden zij de kandidaat gedurende het testgedeelte.

Open sollicitatie / Wanneer er een passende vacature vrij komt, nemen wij contact met je op!